Enjoy Tavuklu Köpek Maması 3 Kg #30177676 | CarrefourSA
Marka: ENJOY

Enjoy Tavuklu Köpek Maması 3 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 16 adet
214,90 TL

adet

Yetişkin köpeğinizin günlük vitamin ve mineral ihtiyaçlarına göre hazırlanan içeriği ile Enjoy Dog Adult Tavuklu 3 Kg onların sağlığı göz önünde tutularak özenle üretilmiştir. Sağlıklı bir hayat sürmeleri için düzenli ve dengeli beslenmesi gereken köpeğinizin günlük protein ve enerji desteğini de sağlayan tavuklu mama ile bağışıklık sistemleri de güçlenir.

Zengin İçeriği ile Besleyici

Güçlü iskelet, dişler ve bağışıklık sistemi için gereken zengin içeriğin, buluştuğu üründe %20 protein, %9 ham yağ, %4 ham kül, %8 ham lif bulunur. Besleyici ilaveler olarak Vitamin A 15000 IU/kg, Vitamin D3 1000 IU/kg, Vitamin E 100 mg/kg, Vitamin C 100 mg/kg yer alır. Zengin içeriğiyle her cins yetişkin köpeğin günlük alması gereken besin değerini sağlarken, bağırsak sağlığına destek olur. 

Köpeğinizin İhtiyacı Olan Beslenme

Köpeğinizin hareketli zamanı olan yetişkinlik döneminde, sağlıklı ve canlı kalmak için günlük besin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hazırlanan mama önemlidir. Siz de köpeğinizin yediklerinden keyif aldığı, tavuklu formülü ile pek çok besin ihtiyacını karşıladığı bir ürün arıyorsanız CarrefourSA'da, kuru mamalar reyonundan ürünü hemen satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız