Enjoy Yetişkin Kuzu Etli/Pirinçli Köpek Maması 3 Kg #30177677 | CarrefourSA
Marka: ENJOY

Enjoy Yetişkin Kuzu Etli/Pirinçli Köpek Maması 3 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 14 adet
214,90 TL

adet
ENJOY DOG LAMB&RİCE 3 KG

Enjoy Dog Lamb&Rice 3 Kg yetişkin köpekler için özel içeriğe sahip köpek mamasıdır. Köpekler için gün boyu ihtiyaç duyulacak tüm içerikler bir mamanın içinde toplanmış durumdadır. Özellikle hareketli olan köpekler için aktiviteler için gerekli enerjiyi sağlamaktadır. Tamamı doğal içerikten oluşan mamada kuzu eti ve pirinç yoğun olarak kullanılmaktadır. Yetişkin köpekler için gerekli olan enerji, mineral ve vitaminin tamamını tek başına sunar. CarrefourSA pet shop reyonlarında bulabileceğiniz ürünler ile köpeklerinizin tüm ihtiyacını karşılayabilirsiniz.

Enjoy Dog Lamb&Rice 3 Kg köpeklerin kas, tüy ve duyu organlarının gelişimi için gerekli olan tüm mineral ve vitaminleri sunar. İçeriğinde bulunan keten tohumu özellikle omega 3 ve 6 dengesini sağlamada etkili olur. Yetişkin köpeklerin eklemlerini güçlendirecek glucosamin ve conditin sülfat bulunur. Çinko ve biotin içeriği ile deri ve tüylerin daha canlı olması sağlanır. Daha güçlü bir bağışıklık sistemi oluşması ve köpeklerin daha az hastalanması için vitamin içeriği bulunur. Tüm bu içerikleri ile birlikte köpekler daha güçlü, daha dayanıklı ve daha sağlıklı hale gelmektedir. Kuzu eti lezzeti ile dayanılmaz bir mama olarak sunabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız