Proline Balıklı Kedi Maması 1,5 Kg #30023715 | CarrefourSA
Marka: PROLINE

Proline Balıklı Kedi Maması 1,5 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
146,99 TL

Proline Balıklı Kedi Maması 1,5 kg

Petshop reyonu içerisinde yer alan ürünler sevgili dostlarınız için en ideal ve en lezzetli ürünleri sizlere sunmaktadır. Onlar için işin uzmanları tarafından üretilen pek çok ürün bu reyon içerisinde sizlere sunulmaktadır. Bu ürünlerden biri olan Proline Kedi Mama F & C 1,5 Kg Proline markasının yetişkin kediler için üretmiş olduğu kedi kuru mamalarından biridir. Yeni formülü ile zenginleştirilmiş olan bu ürün balıklıdır. Tam ve dengeli beslenmesi gereken kediler için özel olarak üretilmiştir. Ürün bağışıklık sistemini güçlendirir, sağlıklı iskelet sistemini ve dişleri destekler, bağırsak sağlığını destekler, deri sağlığını destekler ve tüylerin parlaklığını arttırır. Bu oldukça besleyici ve özel formüllü kedi mamasını CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Proline Kedi Mama F & C 1,5 Kg ürününü kedi kuru mamalar reyonu içerisinde bulabilirsiniz. Ürünü tek tık ile bulunduğu reyon içerisinden sepete ekleyebilir ve ardından alışverişinize devam edebilirsiniz. Ödeme işlemlerinizi için size birden fazla alternatif sunulmaktadır. Dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini dilerseniz de online ödeme seçeceğini tercih edebilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız