Proline Balıklı Kedi Maması 500 Gr #30131130 | CarrefourSA
Marka: PROLINE

Proline Balıklı Kedi Maması 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
% 100 doğal içerikli ve tam olarak dengelenmiş beslenme profili ile yetişkin kedilerin günlük besin ihtiyaçlarını karşılamak üzere formüle edilmiş premium bir mama olan Proline kedi balıklı mama 500 gr’ lık paketiyle CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

% 100 doğal içerikli ve tam olarak dengelenmiş beslenme profili ile yetişkin kedilerin günlük besin ihtiyaçlarını karşılamak üzere formüle edilmiş premium bir mamadır. AAFCO tarafından önerilen 'Yetişkin Kedi Besin Maddeleri İhtiyaçları' tebliğine göre düzenlenmiş ve 1 yaşın üzerindeki kedilerde günlük olarak alınması gerekli tüm besin maddelerini, vitamin, mineral, yağ asitleri ve amino asitleri karşılayacak şekilde özel olarak tasarlanmış ve üretilmiştir. % 100 doğal ve yüksek kalitede hammaddeler kullanılarak lider teknolojisi ile üretilen yetişkin kedi maması Proline, omega3 / omega6 oranı ile gür, parlak ve sağlıklı bir kürk yapısı oluşturur. Proline’ ın üstün lezzetinin korunması için paketin açıldıktan sonra ağzı kapalı olarak veya kapalı bir saklama kabı içinde, serin ve kuru bir ortamda saklanması önerilir. Proline  ile birlikte kedinizin su kabında daima temiz ve taze içme suyu bulundurunuz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız