Proline Kuru Yavru Kedi Maması 400 Gr #30067121 | CarrefourSA
Marka: PROLINE

Proline Kuru Yavru Kedi Maması 400 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
31,50 TL

Proline 400 Gr Yavru Kedi Mam

Evcil hayvanı bulunan kişilerden sokakta yaşayan hayvanları besleyen kişilere kadar pek çok kişi mama satın almaya ihtiyaç duyar. Bu mamaların hayvanlar tarafından sevilerek tüketilmesi ise satın alma sırasında en çok istenen şeylerden olmaktadır. İçerdiği özel besinleri ile yavru kediler için üretilmiş olan Proline 400 gr yavru kedi maması ürünü bu noktada kedilerin de severek tükettiği bir üründür. Proline Yavru Kedi Mamalarını CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının pet shop alanında kediler için hazırlanmış ürünlerin bulunduğu raflarda kolaylıkla bulabileceğiniz Proline 400 gr yavru kedi maması ürünü tüketimi yapan kedinin güçlü bir bağışıklık sitemine sahip olmasını sağlar. İşlenmiş hayvansal protein, buğday, kurutulmuş şeker pancarı, ciğer aroması, kalsiyum, fosfor, sodyum, potasyum ve daha pek çok içeriğe sahip olması mamayı zengin hale getirir. Kedilerin özellikle gelişme dönemlerinde oldukça hassas olan dişlerine ve iskelet yapılarına hiçbir şekilde zarar vermeyen bu ürün bağırsak sağlığının korunmasında da oldukça etkilidir. Yavru kedilerin gelişim dönemlerinde sıklıkla karşılaştığı sağlıksız deri ve parlak tüy görünümüne sahip olmama problemini çözmede de etkili olur.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız