Proline Tavuklu Multi Colour Yetişkin Kedi Maması 1,5 Kg #30023668 | CarrefourSA
Marka: PROLINE

Proline Tavuklu Multi Colour Yetişkin Kedi Maması 1,5 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Proline Tavuklu Multi Colour Yetişkin Kedi Maması 1,5 kg

Evinizin kıymetlileri dört ayaklı dostlarımız için beslenmek oldukça önemlidir. Sağlıklarını koruyabilen ve aynı zamanda besleyici ve lezzetli mamaların başında Proline kedi mama multi colour chicken 1,5 kg geliyor. Sindirimi çok kolay olan ve leziz tadı sayesinde kedilerinizin yiyebileceği bu lezzetli mama sizi ve sevimli dostlarınızı bekliyor.

Proline kedi mama multi colour chicken 1,5 kg kedi mamasını mama kabına koyduğunuz an etkileyici tavuk kokusu sayesinde ile kedinizi olduğu noktadan hızla mama kabının başına koşarak getirecektir. İster günlük mama olarak ister ödül maması olarak kullanabilirsiniz.

Kolay açılabilen kilitli ağız yapısı ile mamayı taptaze şekilde istediğiniz zaman açıp kedinize verebilirsiniz. Yeterince kullandıktan sonra tekrar kilitli ağzı kapatıp taptaze saklayabilirsiniz. Bu ağız yapısı ile tazeliğini uzun süre taşıyan ve kokusunu dışarıya vermeyen mama ambalajına sahip olursunuz.

CarrefourSA mağazalarında kendi ürünleri olan Proline markalı ürünlere kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında petshop bölümünde bulunan kedi kuru mamaları reyonunda kediniz için en lezzetli Proline tavuklu kuru mama minik dostlarınızın beğenisine sunulmuştur. Bu kedi maması ürünlerine en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız