Pronto Toz Savar 300ml #30095856 | CarrefourSA
Marka: PRONTO

Pronto Toz Savar 300ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Pronto 300ml Tozsavar

Ev temizliğinde en çok şikayet edilen noktaların başında evin kısa sürede tozlanan bölgeleri gelir. Uzun süre temizlenmemiş alanlarda ortaya çıkan toz problemlerinin yanı sıra aynı zamanda üzerine toz yapışan alanlarda da benzer sorunlarla karşılaşılmaktadır. Bu sorun pronto 300ml tozsavar ürünü ile artık tarihe karışıyor. Pronto ürünlerinin hemen hemen hepsinde olduğu gibi son derece kaliteli bir şekilde hazırlanmış olan Toz Savar Sprey ürünü tüm yüzeylerde ve her türlü zeminde tozu dağıtmadan alarak tozlanmayı da geciktiriyor. İçerisinde bulunan özel geliştirilmiş antistatik formülü sayesinde bunu başaran Pronto Toz Savar Sprey ürünlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının temizlik ürünleri reyonunda ev bakımı içinde mobilya temizleyici ürünlerden biri olarak bulabileceğiniz pronto 300ml tozsavar ürünü leke veya iz bırakmadan en hızlı ve kolay şekilde temizlik yapmanıza da olanak sağlıyor. Hiçbir aşındırıcı maddeyi içinde bulunmayan ancak güçlü formülü sayesinde etkili bir şekilde yüzeylerin ilk günkü parlaklığına gelmesini sağlayan ürün tozun uzak tutulması ile asıl etkisini gösterir. Ürün kullanım sonrasında ferahlık ve hoş koku bırakır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız