Raid Güve Savar #30099088 | CarrefourSA
Marka: RAID

Raid Güve Savar

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Raid 9g Güvesavar

Temizlik ürünleri içinde bulunan Raid 9g Güvesavar giysilerinizin daha uzun ömürlü olması için önemli bir araçtır. Güveler, kapalı yerlerdeki giysilerin ve kumaşların kısa sürede eriyerek eskimesine neden olurlar. Kumaşlara zarar vermesiyle bilinen bu canlılar haberiniz bile olmadan dolaptaki kıyafetlerinizi, kapalı yerlerdeki kumaşlarınızı ve eşyalarınızı eskitebilirler. Güvelere karşı en etkili yöntem Güvesavar kullanmaktır. Raid markasına ait bu ürünle kıyafetlerinizi güvelerden koruyabilirsiniz. Askılı biçimde olan ürünün kullanımı son derece kolaydır. Daha uzun ömürlü kıyafetler için güvesavarlar CarrefourSA reyonlarında satışa sunulmuştur.

Ürünü sinek ve böcek öldürücüler reyonunda bulabilirsiniz. Kullanım şekli ise son derece kolaydır. Kutu içindeki askılı kısım daha çok gardrop kısmında kullanılır. Diğer parçalar ise kapalı yerlerde kullanmak için uygundur. Bavul ve bohçalarda, yüklük gibi yorgan ve battaniye bulunan yerlerde, halı rulosunun içinde kullanılır. Kıyafetlerinizi koyacağınız bölüme mümkünse bir gün önceden Raid 9g Güvesavar koyabilirsiniz. Bu şekilde bir kullanım daha etkili koruma sağlayacaktır. Giysileriniz ve ev eşyalarınızın korunmasını şansa bırakmayın. Ürünü mağazamızın belirtilen reyonlardan satın alabilirsiniz. Satın alma işlemleri için web sitemizi de tercih edebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız