Raid Pure Böcek Dondurucu Sprey 350 ml #30424477 | CarrefourSA
Marka: RAID

Raid Pure Böcek Dondurucu Sprey 350 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
159,90 TL

adet

Raid Pure Dondurucu Sprey, hamam böceği, örümcek, karınca üzerinde etkili olan dondurucu sprey bir üründür ve anında dondurucu etki gösterir.

Raid Pure Dondurucu Sprey, hamam böceği, örümcek, karınca üzerinde etkili olan dondurucu sprey bir üründür

ve anında dondurucu etki gösterir. Aktif madde içermediğinden kullanım sonrası kimyasal kalıntı bırakmaz. Kolay kullanıma sahiptir ve uygulanan yüzeye zarar vermez.

Ürünün üstündeki kapağı çıkarın. Hamam böceği, örümcek veya karınca üzerine doğru 30 cm uzaktan 2 saniye süreyle spreyleyin. Ürünün dondurma derecesi -40°C / -45°C olduğundan böcekler hareketsizleşir. Hamam böceği, örümcek veya karınca üzerinde ve spreylenen yüzeyde bir don tabakası görünecektir. Birkaç dakika içinde bu don tabakası yüzeyi etkilemeden ve zarar vermeden kaybolacaktır. Gerektiği durumda hamam böceği, örümcek veya karınca donana kadar uygulamayı tekrarlayın. Geçici olarak sersemlemiş olmaları durumuna karşı, hamam böceği, örümcek veya karıncayı dışarı atmanız önerilir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız