Rexona Women Crystal Stick 50 ml #30034890 | CarrefourSA
Marka: REXONA

Rexona Women Crystal Stick 50 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Gün boyu yoğun temponun yanına sıcak havalar da eklenince terlemek büyük sorun oluyor. Yaşam kalitesini olumsuz etkileyen terlemeyi azaltabilirsiniz ancak önlemeniz neredeyse imkânsızdır. Ama koltuk altı terini çeşitli kozmetik ürünlerle kontrol altına alabilirsiniz. Bunun için pudra dahil çeşitli kozmetik ürünleri mevcut. Sıvı spreyler, roll-on deodorantlar, pudralı spreyler ve stickler tercih edilebilir. Bu tür ürünler sayesinde koltuk altı terlemesini durduramazsınız ama az indirebilir ve olumsuz etkilerini azaltabilirsiniz.
Terlemeyi neredeyse yok ederek olumsuz yan etkileri azaltırken cilt sağlınızı da düşünen bir ürün arıyorsanız kadınlar için özel üretilen Rexona Women deodorant Stick Crystal 50 ml en doğru seçim olacaktır. 24 saat etkili olan bileşimi alkol içermez ve cildi tahriş etmez. Antiperspirant özelliği ile gün boyu koruma, gün boyu daha fazla hareket, gün boyu ferahlık sağlar. Açık renkli kıyafetlerde terleme nedeniyle oluşan sararma ve leke stick deodorant ile önlenir. 
Koltuk altı deodorantı tercih ederken oldukça dikkatli olmanızda fayda var. Seçeceğiniz ürün hassas olan koltuk altı derinizi tahriş etmemeli. Kıyafetlerinizde sararma gibi renk değişimleri yapmamalı. Kullandığınız deodorantı kokusu ter kokunuz ile birleştiğinde ağır ve kötü bir koku oluşturmamalı. Koltuk altı terlemesi sorununuza hızlı ve etkili bir çözüm sunan ürünü hemen sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız