Rexona Women Linen Dry Antiperspirant Stick 50 ml #30072091 | CarrefourSA
Marka: REXONA

Rexona Women Linen Dry Antiperspirant Stick 50 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Rexona Women Linen Dry Antiperspirant Stick 50 ml

 

ANTIPERSPIRANT DEODORANT NEDİR?

Anti-Perspirant deodorantlar terlemeyi düzenleyerek daha az terin bakterilerle bir araya gelmesini sağlar. Vücut ısısıyla eşzamanlı çalışarak aktive olur ve ter kokusunu engeller. Anti-Perspirant özelliği olmayan pudrasız deodorantlar ise sadece kokuyu maskeleyerek geçici çözüm sunar; ter kokusuna karşı gün boyu koruyamaz. Anti-Perspirant deodorantlar, pudrasız deodorantlara göre çok daha uzun süre etkilidir.

 

ASLA “ASLA” TERLEMEM DEMEYİN!

Gün içinde hayatın değişen ritmine göre kalp atışlarımız tıpkı bir borsa grafiği gibi yükselir, alçalır. Buna bağlı olarak vücut sıcaklığımız değişkenlik gösterir. Günün her anında, her mevsimde, nerede olursak olalım bu sıcaklık değişimine bağlı olarak terleriz. Spor yaparken, aşık olurken, yoğun stres altındayken, duygusal değişimlerde, hatta köri soslu baharatlı bir yemekten sonra bile terleriz. Günde yaklaşık 2 litre terleriz. Bunun yalnızca %0,02’si koltuk altındadır. Ancak koltuk altımız yeterince hava almaz, kapalı bir bölge olduğu için bakteriler bulunur. Ter bu bakterilerle birleşince kötü bir koku ortaya çıkar. Deodorant bu kokuyla baş edebilen günlük bir hijyen ürünüdür. Her gün banyodan sonra, dışarıya çıkmadan önce temiz ve kuru koltuk altına uygulayın. Ter kokusuyla yalnızca deodorantınızla baş edeceğinizi unutmayın. Deodorant kullanmayı unutmayın, günü özgürce yaşayın!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız