Rocco Rengarenk Meyve Aromalı Çiğnenebilir Draje Şeker 35 g #30140066 | CarrefourSA
Marka: ROCCO

Rocco Rengarenk Meyve Aromalı Çiğnenebilir Draje Şeker 35 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
CarrefourSA reyonlarında şekerler bölümünde yer alan Rocco Rengarenk 35 g, birbirinden renkli onlarca şekerlemeden oluşuyor. Her renginde kendine özgü meyve aroması bulunduran ürün, yaratıcılığı lezzet ile buluşturuyor. Her yaş grubunun zevkle tükettiği besin günün her saati sağlıklı bir atıştırmalık olarak tüketiliyor.
Enerjisini her yerde hissettiren şekerleme gün boyu zinde ve canlı kalmanıza yardımcı oluyor. Yüksek kalori içerdiğinden dolayı kilo problemi yaşayanların dikkatli tüketmesi gereken ürün, enerji gereksinimi yüksek olan büyüme ve gelişme dönemindeki çocuklar ve sporcular tarafından tercih ediliyor. İş yerinde, ofisinizde çekmecenizde size enerji veren muhteşem lezzetiyle her an elinizin altında olan ürün, sıkıldığınızda sizi eğlenceye davet ediyor. Limon, portakal, böğürtlen, elma ve daha birçok meyve aromasına sahip şekerlerin bir arada bulunduğu 35 gramlık paketler muhteşem lezzetiyle tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Minik yuvarlaklar halindeki enerji topları hem görüntüsü hem de lezzeti ile aranılan atıştırmalıklar arasında yerini alıyor ve hayatınıza farklı renkler, farklı tatlar getiriyor.
Her bir şekerlemenin kendine ait meyve özünün damaklarda bıraktığı kalıcı lezzeti denemek için ürünü sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız