Saklı Cennet Organik Süzme Zeytinyağı 500 ml #30079036 | CarrefourSA

Saklı Cennet Organik Süzme Zeytinyağı 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Saklı Cennet Organik Süzme Zeytinyağı 500 ml

Damakta özel bir zeytinyağı tadı arayanlara seslenen Saklı Cennet Organik Süzme Zeytinyağı 500 ml, sofralara lezzet, sağlık ve renk katıyor.

CarrefourSA Sıvı Yağlar reyonunda yer alan ürün, 500 mililitrelik şık butik şişesinde satışa sunuluyor. Saklı Cennet markası tarafından Gökçeada'ya özgü ladolia zeytinlerinden naturel sızma olarak elde edilen zeytinyağı, doğal ve organik niteliği ile öne çıkıyor. Tarım ilacı ve kimyasal gübre kullanılmadan geleneksel usullerle yetiştirilen zeytinler, elle toplanıp hiç bekletilmeden sıkılıyor. Elde edilen saf zeytinyağı hiçbir katkı maddesi içermeden şişelenerek sofralara geliyor.

Kendine has tadı ve aroması ile farklı zeytinyağı seçeneklerini denemek isteyenler için eşsiz bir alternatif olan ürünün soğuk olarak tüketilmesi öneriliyor. Kahvaltılarda, salata ve mezelerde değerlendirebileceğiniz ürünü, kimi sos tariflerinde de kullanabilirsiniz. Gurme lezzetleri tercih edenler veya keşfetmek isteyenler için de ideal bir tada sahip olan ürünü, dostlarınıza, sevdiklerinize oldukça makbule geçebilecek bir hediye olarak da gönderebilirsiniz. Ürünü güneş ışığına maruz kalmayan bir ortamda saklayıp, etiketinde belirtilen son kullanma tarihine kadar tüketebilirsiniz.

Ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyebilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 347398

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız