Schweppes Limon Aromalı Gazlı İçecek Pet 1 Litre #30017592 | CarrefourSA
Marka: SCHWEPPES

Schweppes Limon Aromalı Gazlı İçecek Pet 1 Litre

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
40,00 TL 36,00 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Schweppes Limon 1 lt

Schweppes Limon 1 l CarrefourSA Limonlu Gazoz reyonlarında yer alıyor. İsmini İsviçreli bilim adamı Johann Jacop Schweppe'den alan marka, ferahlatıcı tadını limon aroması ile birleştiriyor. 230 yıldır dünyanın dört bir yanında güvenle tüketilen içecek, bitter limon sayesinde ekşiye çalan tadını gazozun şekerli lezzeti ile bir araya getiriyor. Sıcak yaz günleri için ferahlatıcı bir alternatif sunan ürün, enerji veren özelliği ile de dikkat çekiyor. 100 ml'de yalnızca 43.3 kcal enerji bulunduruyor. İçeriğinde su, şeker, fruktoz ve glikoz şurubu yer alıyor. Meyve oranı en az %1 olan ürün, antioksidan içerirken, formülünde kıvam artırıcı olarak keçi boynuzu gamı yer alıyor.
Yemeklerin yanında içilebildiği gibi akıtmayan, tam kapanan kapağıyla çantada da taşınabiliyor. Evde, iş yerinde, yolda veya yürüyüşte serin bir yudum istediğinizde gazlı içecek iyi bir alternatif oluyor. Çocukların da sevdiği içecek, asitli özelliği ile sindirime destek olarak yetişkinlerin de sofralarında yer buluyor. Rengini limon aromasından alan, yalnız tadı ile değil kokusu ile de meyve özütünü ispatlayan ürünü hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 109036
İçindekiler Bilgisi
Su, Şeker (S)* Veya Fruktoz-Glikoz Şurubu (F)*, Limon Ve Portakal Suyu Konsantreleri (Meyve Oranı En Az %3), Karbondioksit, Asitliği Düzenleyici (Sitrik Asit), Koruyucu (Potasyum Sorbat), Tatlandırıcılar (Asesulfam K, Sukraloz), Aroma Vericiler, An

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Kuru Ve Serin Yerde Saklayınız.

Kullanım Talimatı
Soğuk İçiniz.

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Coca-Cola Satış Ve Dag. A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 21 3
Enerji (kj) 90 3
Karbonhidrat (g) 5 5
Şekerler (g) 5 14
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız