Sek Çilek Aromalı Süt 180 ml #30074339 | CarrefourSA
Marka: SEK

Sek Çilek Aromalı Süt 180 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
CarrefourSa reyonlarında Aromalı Uzun Ömürlü Sütler bölümünde yer alan Sek Çilek Süt, lezzeti bir arada barındıran içeriğiyle çocuklarınızın zevkle süt içmesini sağlıyor.Yaşamımızın içinde her dönemde tüketilmesi gereken süt, çocukluktan yetişkinliğe her yaş için vazgeçilmez bir içecektir.Çizgi film karakterleriyle renklendirilen 200 ml'lik pratik ambalajlarıyla çocukların renkli dünyasına hitap eden ürün, çocukların çok sevdiği süt ve çileğin lezzetini aynı kutuda sunuyor. Çilekli sütü çocuklarınızın kahvaltılarında, okul için hazırladığınız beslenme çantasında, hazırladığınız sağlıklı lezzetlerin yanında içecek olarak kullanabilirsiniz. Bir öğün için gerekli zengin vitamin içeriği ve 200 ml'lik pratik ambalajıyla taşıma kolaylığı sağlayan çilekli sütün doyurucu ve zengin vitamin içeriği sayesinde çocuğunuza sağlıklı öğünler hazırlayabilirsiniz.Çizgi film karakterleriyle renklendirilen 200 ml'lik pratik ambalajlarıyla çocukların renkli dünyasına hitap eden ürün, çocukların çok sevdiği süt ve çileğin lezzetini aynı kutuda sunuyor. Çilekli sütü çocuklarınızın kahvaltılarında, okul için hazırladığınız beslenme çantasında, hazırladığınız sağlıklı lezzetlerin yanında içecek olarak kullanabilirsiniz. Bir öğün için gerekli zengin vitamin içeriği ve 200 ml'lik pratik ambalajıyla taşıma kolaylığı sağlayan çilekli sütün doyurucu ve zengin vitamin içeriği sayesinde çocuğunuza öğünler hazırlayabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
%1 Yağlı Süt, Şeker, Çilek Aroma Vericisi, Çilek Tozu(%0,01).

Alerjen Bileşenler
Süt

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
4'C İle 6'C Arasında Muhafaza Ediniz.

Kullanım Talimatı
Son Tüketim Tarihinden(Stt) Önce Tüketiniz. Açıldıktan Sonra Buzdolabında Saklanmalı Ve 2 Gün İçerisinde Tüketilmelidir. Açmadan Önce Çalkalayınız. Kuru Ve Serin Ortamda Saklayınız.

Diğer Uyarılar
Son Tüketim Tarihi(Stt) Ve Parti Numarası(Pn) Ambalajın Üzerindedir. Uht Tekniğiyle Üretilmiştir. Ho

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Tat Gıda Sanayi A.Ş Sek İşletmesi Tatkavaklı Mah. Sek Süt Küme Evleri No:14 Mustafakemalpaşa/Bursa

İşletme Onay No
TR 16-0070

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 51 3
Enerji (kj) 214 3
Yağ (g) 1 1
Doymuş Yağ(g) 0.7 4
Karbonhidrat (g) 7.7 3
Şekerler (g) 6.2 7
Protein (g) 2.8 6
Tuz(g) 0.1 2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız