Sesu Tüy Sarartıcı Krem 18/35 #30028253 | CarrefourSA
Marka: SESU

Sesu Tüy Sarartıcı Krem 18/35

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Sesu tüy sarartma kremi istenmeyen koyu renkli tüylerinizi kısa sürede güçlendirmeden sarartmaya yardımcı olur. Pratik uylama kol ve bacak bölgelerinde güvenle kullanabilirsiniz. Sesu tüy sarartıcı krem 18/35 CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

İstenmeyen tüylerin sarartılıp görünürlüğünü en aza indirmeye yarayan kremlere tüy sarartıcı krem denir. Bileşiğindeki boya maddesi ile koyu renkli tüylerin renklerinin açılmasını ve sararmasını sağlar. Daha çok kol ve karındaki kılların sarartılmasında kullanılır.

1974 yılında kozmetik ve bakım ürünleri alanında Onursal Başkanımız Eczacı Sn. M. Adil Karaağaç tarafından Kopaş Kozmetik Pazarlama A.Ş. olarak temelleri atılan firmamız, kozmetik, kişisel bakım ve ev temizlik ürünlerini geliştiren, insan ve çevre sağlığına zarar vermeksizin uluslararası standartlarda üreterek ülke çapında tüm kanallarda bulunurluğunu sağlayan ve satan bir kuruluştur. Kişisel bakım ürünleri gibi insan sağlığı ile doğrudan ilgili olan ürünlerimiz için, AR-GE ve üretim aşamalarında devamlı olarak uyguladığımız kapsamlı testler ve analizler, yıllardır tüketicilerimizin bize duyduğu güveni korumak adına hassasiyetle uygulanır.Geniş ürün yelpazesine sahip olan Kopaş Kozmetik her yaştan ve her kesimden tüketiciye hitap eden ürünler sunar.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız