Sinangil Mısır Un 500 Gr #30034234 | CarrefourSA
Marka: SİNANGİL

Sinangil Mısır Un 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
25,90 TL

adet
Mısır tanelerinin kurutulup öğütülmesi ile elde edilen, ekmek yapımında, et ve balık pişirmede ve diğer birçok alanda kullanılabilen, enerji ve protein açısından zengin olan ve cilt sağlığı açısından faydalı olan 500 gr’lık paketinde Sinangil Mısır Unu CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Mısır unu kurutulmuş mısır tanelerinin ezilmesiyle elde edilir. Eğer mısır taneciklerinin tamamını içeriyor ise Tam Mısır Unu adını alır. İşlenmiş olan mısır unlarına ise rafine mısır unu denir. Rafine mısır unları mısır taneciklerinin tamamını içermez. Bu sebeple besleyicilik bakımından tam mısır unu, rafine mısır ununa göre daha besleyicidir. Mısır ununun faydalarından yüksek oranda verim almak istiyorsanız tam (organik) mısır ununu tercih etmelisiniz. Mısır’ ın içerisinde yüksek miktarda karbonhidrat bulunur. Bu da vücuda enerji sağlamada önemli bir besin olmasını sağlar. A ve B2 vitaminleri ile protein, kalsiyum, fosfor ve demir mineralleri bakımından zengindir. Lifli bir gıda olan mısır bu özelliği sayesinde kan şekerini dengeler. Ayrıca kabızlığı önler. Lifli olması aynı zamanda koroner kalp hastalıklarını da önler. Doymamış yağ asitleri bakımından zengindir. Doymamış yağ asitleri kolesterolü dengelemede yardımcı olur. Aynı zamanda kalp ve damar dostudur.

Un denince akla ilk gelen marka Sinangil,1963 yılında Konya da kuruldu. Un ve İrmik alanında faaliyete başlayan Sinangil, Türkiye’deki ilk paket unu 1970’li yıllarda piyasaya sürdü. Sinangil 1963 yılından bu yana perakende ve endüstriyel alanda faaliyet göstermektedir.

İçindekiler Bilgisi
Mısır Unu

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin Ve Kuru Ortamda Muhafaza Ediniz

Süzme Ağırlık
500

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Eksun Gıda Tarım San.Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-59-K-000787

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 355
Enerji (kj) 1486
Yağ (g) 2.5
Doymuş Yağ(g) 0.6
Karbonhidrat (g) 79.9
Şekerler (g) 1.1
Lif(g) 3.3
Protein (g) 4.9
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız