Sleepy Natural Junior 5 Beden 24'lü #30138420 | CarrefourSA
Marka: SLEEPY

Sleepy Natural Junior 5 Beden 24'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
96,65 TL

4,03 TL / Adet

Bebekler, yetişkinlere göre çok hassas cilt yapısına ve sağlık düzeyine sahip olduklarından dolayı iyi bir şekilde korunmaları ve kullanılacak bebek ürünleri içerisinde bebek bezi gibi ürünlere ciddi manada önem gösterilmesi gerekir. Seçim yapacağınız bebek bezi noktasında Sleepy Sensitive Junior 5 Beden 24'lü ürününü tercih etmeniz halinde, saf su ile dokunmuş Sleepy Sens bebeğinizi harika bir deneyim yaşamasına olanak sağlayacaktır. Sleepy ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Bebek Dünyası reyonu içerisinde bulunan, Bebek Bezleri ve Islak Mendiller bölümü içerisinde ulaşabileceğiniz Sleepy Sensitive 5 Beden 28'li ürünü, Junior kategorisinde 11-18 kilogram aralığındaki bebekler için kullanabilirsiniz. Renklendirici içermeyen iç yüzeye sahip olarak, sağlıklı ve tereddütsüz bir kullanım oluşturabileceğiniz bu ürün, benzersiz bir özelliğe sahip olarak yeni bir deneyime imkan tanıyor. Dış yüzeyinde bulunan tekstil kumaşı sayesinde liflerin oluşturduğu etki ile birlikte sızdırmaz bir etkiye sahip olan bu ürün, aynı zamanda da emici taneciklerle tam bir emiş kapasitesi gösterir. Islaklık göstergesi sayesinde ne zaman değişim yapacağınızı da tahmin edebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız