Sofia 32'li Tuvalet Kağıdı #30039943 | CarrefourSA
Marka: SOFIA

Sofia 32'li Tuvalet Kağıdı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Sofia 32'li Tuvalet Kağıdı

Sizin ve sevdiklerinizin hassas cildini korumak için Sofia tarafından özel olarak geliştirilmiş Sofia 32'li tuvalet kağıdı, yumuşaklığı, dayanıklılığı, desenleri ve doğal sabun kokulu içeriğiyle fark yaratıyor. Tuvalet kağıtları reyonunda bulabileceğiniz Sofia tuvalet kağıdı, 32'li paketiyle hesabını bilenlerin vazgeçilmezi olacak.
Üç katlı özel yapısıyla suya daha fazla dayanan ürün, kullanıldıktan sonra tuvalete atılınca hemen erimesiyle de sizlere kolaylık sağlıyor. Teninizi tahriş etmeyen hassas dokusuyla cildinizde tüy gibi yumuşacık hissedeceğiniz tuvalet kağıdını benzerlerinden ayıran sadece dayanıklı ve yumuşak olması değil. İçerdiği eşsiz doğal sabun kokusuyla da fark yaratan ürün, temizlik ve hijyeni keyifli bir deneyim haline getiriyor ve banyolarınızı ferahlatıyor. Üstelik tuvalet kağıdınız üzerindeki şık tüy desenleriyle banyonuzun görüntüsünü de güzelleştiriyor. Dermatolojik testlerden başarıyla geçmiş olan ürünü hem siz hem de sevdikleriniz gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Dayanıklılığı sayesinde benzerlerine göre daha uzun süre dayanan ürün bu sayede hem daha kullanışlı hem de daha hesaplı oluyor.
32'li paketiyle size en üstün hijyeni en ekonomik koşullarda sunan ürünü sepetinize ekleyip, güvenle satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 284013
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız