Sofia Kağıt Havlu Mutfak 6'lı #30037927 | CarrefourSA
Marka: SOFIA

Sofia Kağıt Havlu Mutfak 6'lı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Ev ve iş yerlerinde mutfakların vazgeçilmezi haline gelen kağıt havlular, pratik kullanımı ile hayatı kolaylaştırıyor. CarrefourSA’da bulabileceğiniz Sofia Kağıt Havlu Mutfak 6'lı, Türkiye’de ilk ve tek 4 katlı emiş gücü sloganı ile dikkatleri üzerinde topluyor. Rulo halinde üretilen Sofia Havlular, paket içerisinde 6 adet geldiği için de ekonomik bir avantaj sağlıyor. Mutfakta meyve sebze kurulama, tezgah üstü silme gibi çok çeşitli kullanımlar için özel tasarlanmış yapısıyla başarıyı elden bırakmayan ürün, tek kullanımlık avantajı sayesinde hijyeni koruyor.

Hayatı Kolaylaştıran Verimli Kağıt Havlu

Kullanıcılarının beklentisini her zaman yüksek oranda karşılayan Sofia Kağıt Havlu; ince olmayan, yumuşak ve sıvı emici kaliteli kâğıttan üretildiği için el, yüz veya yüzey kurulamada rahatlıkla kullanılabiliyor. 4 katlı yapısı sayesinde daha fazla sıvı tutma kapasitesine sahip olan havlu, gündelik kullanımlarda işlevselliğini koruyor. Beyaz renkte kullanıcıların kullanımına sunulan mutfak havlusu, renkli boyalar da içermiyor. Böylece ıslandığında hiçbir şekilde boya akıtma gibi istenmeyen durumlar ile karşılaşılmıyor. Ürünü kağıt havlu reyonlarından temin edebileceğiniz gibi aynı zamanda tek bir tıkla internet alışverişi ile kolayca temin edebilirsiniz. 

30037927 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız