Su Pompası #30167524 | CarrefourSA

Su Pompası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
17,15 TL

Suyunuzu hijyenik içmeniz için kolay kullanım sunan Clarix Life Su Pompası CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Pompa  sıvıları taşımak için kullanılan mekanik bir mekanizmadır. Bir pompa, sıvıyı düşük basınçtan yüksek basınca hareket ettirir ve bundan dolayı basınç içinde bir fark oluşturur. Pompalar mekanik kuvvetlerin fiziksel kaldırma veya sıkıştırma kuvveti ile maddeyi itmesi prensibini kullanarak çalışır. Premium Su Pompası , farklı damacana  şişelerine tam uyum gösterecek yapıdadır. Manuel kullanılma özelliği ile şişeye kolayca takılıp çıkarabileceğiniz Su Pompası , çevre dostu dur.  Hijyenik ve güvenle kullanabileceğiniz çevre dostu aparat, kolayca temizlenebilir ve yıkanabilir.

CarrefourSA, dünyadaki ilk mağazasını 15 Haziran 1963'te Fransa'da açan global perakende devi Carrefour’ un 1993 yılında Türkiye’deki ilk mağazasını İçerenköy’ de açmasının ardından 1996 yılında gücünü Sabancı Holding ile birleştirmesiyle kuruldu. CarrefourSA, 2005 yılı Mayıs ayında Gima ve Endi' yi bünyesine katarak sektördeki büyüme hamlesini devam ettirdi. 2013 yılı Temmuz ayı itibarıyla Sabancı Holding’in CarrefourSA bünyesindeki yönetimde söz sahibi olmasıyla birlikte her alanda gerçekleştirdiği yatırımlarla büyük bir değişim başlattı. Bu değişimle birlikte büyüme yolunda bünyesine kattığı İsmar Marketler Zinciri, 1e1 Marketler ve Kiler Marketler ile CarrefourSA bugün için 10.545 çalışanı ve 625 mağazası ile müşterilerinin ihtiyaçlarına en iyi hizmet kalitesi ile cevap vermektedir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız