Superfresh Mısır Konserve 220 G #30097293 | CarrefourSA
Marka: SUPERFRESH

Superfresh Mısır Konserve 220 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Superfresh Mısır Konserve 220 g

Mısır her lezzete kolay uyum sağlayan tadı ile klasik yemeklerin faklı bakış açıları ile sunulmalarında yardımcı oluyor. Ferahlatan tadı ve besleyiciliği ile bilinen mısır, CarrefourSA'nın diğer sebze konserleri reyonunda yer alıyor.
Tatlı veya tuzlu lezzetleri güzelleştirmek, bilinen tariflere farklı bir bakış açısı ile yaklaşmak için kullanılan konser mısır, soğuk ya da sıcak tatların hepsine yakışıyor. Tarladan mevsiminde toplanan mısırların konservelenmesi sonucunda sofralara gelen Superfresh Mısır Konserve 220 g besleyici özelliği ile de sofraların sevilen lezzetleri arasında bulunuyor.
Tariflere renk katmanın en güzel yolu olan mısır, başlı başlına bir ana malzeme olmak yerine ufak dokunuşlar ile tariflerde varlığını belli ediyor. Ürün ile yeşilliklerden ve salatadan çok hoşlanmayan çocuklar için salatalara hem tatlı hem de keyifli bir ek yapabilirsiniz. Ev yapımı pizza ve makarnaların tazeleyici malzemesi olan mısır ile aynı zamanda birbirinden güzel sandviçler de hazırlanabiliyor. Sadece ısıtıp üzerine ev yapımı soslar ekleyerek bile keyifle tüketilebilen ürün, çocuklar için kolay ve eğlenceli bir atıştırmalık oluyor.
Ürünün farklı lezzetini evinize davet etmek için hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 512
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız