Sütaş Büyümix Sütlü Bisküvili 6x45 g #30064648 | CarrefourSA
Marka: SÜTAS

Sütaş Büyümix Sütlü Bisküvili 6x45 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Sütaş Büyümix Sütlü Bisküvili 6*45 g

CarrefourSA reyonlarında Süt ve Kahvaltılık bölümünde bulabileceğiniz Sütaş Büyümix Sütlü Bisküvili , çocuklarınızın gelişimi ve sizin de lezzetli kaçamaklar yapmanız için bir alternatif olarak sunuluyor. Özellikle sabah kahvaltılarınızın vazgeçilmezi haline gelecek olan Sütaş Büyümix, farklı tatları arasından orman meyveli seçeneği ile, hem sizin hem de çocuklarınızın gönlünü fethedecek türden bir besin olarak sunuluyor.

Çocuklarınızın gelişimi için gerekli olan kalsiyum miktarını sağlayan Büyümix, 6 paket halinde sunulduğu için, çocuklarınızın beslenme çantalarında kendine yer edinebilecek bir servis imkanına da sahip. Üstelik siz de iş yerinizde ya da küçük gezintilerinizde yanınıza bir kaç adet alarak gününüze lezzet dolu anlar katabilirsiniz.

Uzun ömürlü oluşu sayesinde gönül rahatlığıyla mutfağınızda muhafaza edebileceğiniz Sütaş Büyümix Orman Meyveli seçeneğini, kahvaltı başta olmak üzere günün her öğününde sevdiklerinize sunabilirsiniz. Tek seferde pek çok farklı içerikteki besini aynı anda tüketmenizi sağlayan Büyümix, hem besleyici hem lezzetli bir alternatif olarak sizlere sunuluyor.

45 gramlık paketler halinde sunulan ayrıcalıklı bir lezzete sahip olan ürünü denemek için, siz de hemen sepetinize ekleyebilir ve ürünü satın alabilirsiniz.


"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız