Sütaş Çerkez Peyniri 400 g #30047516 | CarrefourSA
Marka: SÜTAS

Sütaş Çerkez Peyniri 400 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Sütaş Çerkez Peyniri 400 g

Yöresel peynir tatlarından vazgeçmeyenler için ideal bir seçenek olan Sütaş Çerkez Peyniri, hem sofraları hem de damakları şenlendiriyor.

CarrefourSA yöresel Türk peynirleri reyonunda yer alan ürün, 400 gramlık özel ambalajında sunuluyor. Katkı maddesi içermeyen doğal lezzete sahip olan peynir, hijyenik koşullar altında Sütaş kalitesi ve güvencesi ile üretiliyor. Pastörize inek sütü, peynir kültürü ve mayası kullanılarak üretilen, gözeneksiz yapısı ve az tuzlu tadı ile dikkat çeken ürün, protein, kalsiyum, yağ değerleri açısından besleyici nitelikleriyle de öne çıkıyor.

Kahvaltılarda ister sade olarak, ister tavada eriterek yiyebileceğiniz peyniri, tost, sandviç, simit gibi atıştırmalık lezzetlerde de kullanabilirsiniz. Börek, pide ve benzeri hamur işlerinde ek malzeme olarak değerlendirebileceğiniz gibi, ara ve ana öğünlerde de tüketebilirsiniz. Ana yemekler öncesi aperitif şeklinde sunabilir, sofrada soğuk meze veya çeşni olarak da tercih edebilirsiniz. Büyük, küçük herkese sağlık ve lezzeti bir arada sunan ürünü, son kullanım tarihine kadar güvenle tüketebilirsiniz.

Çerkez peynirini denemek veya sevdiklerinize lezzet sürprizi yapmak isterseniz hemen sepetinize ekleyip, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 3646"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız