Sütaş Kaymaklı Yoğurt 850 g #30098924 | CarrefourSA
Marka: SÜTAS

Sütaş Kaymaklı Yoğurt 850 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Sütaş Kaymaklı Yoğurt 850g

CarrefourSA reyonlarında kaymaklı ve kaymaksız yoğurtlar bölümünde yer alan Sütaş Kaymaklı Yoğurt 850g, sağlıklı ve besleyici olması sebebi ile hem sizin hem de ailenizin vazgeçilmezi olarak sofralarınızdaki yerini alıyor. İçeriğinde yer alan zengin protein ve vitaminler ile dikkat çeken yoğurt tüm öğünlerde baş tacı oluyor.

Kemik gelişimi için gerekli olan kalsiyumu ihtiva eden yoğurt, hem de protein deposu olarak çocukların ve bebeklerin de gün içinde tüketmesi gereken besinler arasında yer alıyor. Hamur işlerinde ve böreklerinizde mükemmel lezzeti yakalamanızı sağlayan mucizevi besin, dolma, ıspanak, mantı gibi sıcak yemeklerle birlikte servis edildiğinde de harika lezzetler sunuyor.

850 gramlık özel kutusunda sunulan Sütaş yoğurt, tüm ailenize ve sevdiklerinize hazırlayacağınız mükemmel sofralardaki yerini alırken, ara öğünlerinizde ve diyetlerinizde de tüketebileceğiniz besleyici bir gıda olarak alış veriş listelerindeki yerini alıyor. Sağlıklı beslenmede önemli bir rolü olan kaymaklı yoğurt, bağırsak florasını düzenlemek, ihtiyacınız olan kalsiyum ve D vitamini desteğini sağlamak ve kemik ve diş sağlığınız için faydalar sağlamak açısından günlük beslenmenizde önemli bir yer teşkil ediyor.

Siz de ürünü hemen satın almak isterseniz, sepetinize ekleyebilir, siparişinizi oluşturabilirsiniz.

 

İçindekiler Bilgisi
Pastörize İnek Sütü,Yoğurt Kültürü

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
0-4 °C de muhafaza ediniz.

Süzme Ağırlık
850

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Sütaş 16700 Bursa

İşletme Onay No
TR16-0111

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 73
Enerji (kj) 307
Yağ (g) 3.8
Doymuş Yağ(g) 2.5
Karbonhidrat (g) 5.8
Şekerler (g) 5.8
Protein (g) 4
Tuz(g) 0.1
Kalsıyum (mg) 150
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız