Sütaş Meyveli Yoğurt Şeftali Kayısılı 4x115 g #30064012 | CarrefourSA
Marka: SÜTAS

Sütaş Meyveli Yoğurt Şeftali Kayısılı 4x115 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Sütaş Meyveli Yoğurt Şeftali Kayısılı 4x115 g

Sütaş Meyveli Yoğurt Şeftali-Kayısı, CarrefourSA'nın meyveli yoğurtlar reyonlarından mutfaklarınıza ulaşarak öğünlerinize tat katıyor. Meyveli yoğurt, %100 doğal inek sütüyle üretiliyor ve içeriğindeki yüksek kalsiyum oranı ile sağlıklı bir ürün olarak karşınıza çıkıyor. Yoğurdun içeriğinde bulunan probiyotik ve prebiyotik özelliklerden faydalanırken, içeriğindeki şeftali ve kayısı parçalarında bulunan vitaminlerden de yararlanarak sağlıklı beslenme şansına sahip olabiliyorsunuz.

Formunu korumak isteyenlerin, beslenmesine dikkat edenlerin tercihi olan şeftali ve kayısılı meyveli yoğurt, mükemmel lezzeti, besleyici özelliği ve içeriğindeki gerçek meyve miktarı ile fark yaratıyor. Şeftali ve kayısı ile tatlandırılmış yoğurt, hem sizin, hem ailenizin beslenmesinde vazgeçemeyeceğiniz bir ara öğün olarak mutfaklarınızdaki yerini alıyor. Meyve ile yoğurdun mükemmel uyumunu damaklarınızda hissedebileceğiniz tatlı atıştırmalık, çocukların da keyifle tüketmek isteyeceği bir besin olarak alışveriş listelerine giriyor.

Kahvaltılarda tüketilebileceği gibi, ara öğünlerde de keyifle tercih edebileceğiniz yoğurt, 115 gramlık 4'lü paketlerde sunuluyor. Kolay taşınabilir olma özelliği ile rahatlıkla istediğiniz yerde tüketebilir, öğünlerinizi tatlandırabilirsiniz.

Sütaş meyveli yoğurdu , hemen denemek isterseniz Carrefoursa'dan kolaylıkla sipariş verebilir, öğünlerinizi tatlandırmaya başlayabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız