Sütaş Pastörize Günlük Süt 1 lt #30096933 | CarrefourSA
Marka: SÜTAS

Sütaş Pastörize Günlük Süt 1 lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Sütaş Pastörize Günlük Süt 1 lt

CarrefourSA reyonlarında Günlük Sütler bölümünde yer alan Sütaş Pastörize Günlük Süt 1 lt, doğal aroması ve lezzeti ile sofralarınza geliyor. 1 litrelik hijyenik ambalajında satışa sunulan ürün, yüksek kalsiyum ve protein içeriğinden dolayı sağlıklı beslenmenin anahtarı olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

İçeriğinde yer alan vitamin ve mineraller özellikle büyüme ve gelişme dönemindeki çocukların kemik ve diş gelişiminde önemli rol oynuyor. Özellikle kahvaltılarda tüketilen ürün günün her saati zevkle içilebiliyor ve çorbalarda, hamur işlerinde, soslarda hem besleyici değerini arttırıcı hem de kıvam sağlayıcı olarak kullanılıyor. Çeşitli sosların yapımında da kullanılan ürün, damakta bıraktığı kalıcı lezzeti ile de tüketicilerin beğenisini kazanıyor. Sıcak ve soğuk olarak her durumda kullanılabilen pastörize süt, hijyenik yapısından dolayı tercih ediliyor ve günlük beslenme programında tüketilmesi gereken besinlerin başında yer alıyor. Her yaş grubundaki insanın genel sağlığı üzerinde olumlu etkiye sahip olan ürün, uyku düzenini sağlamaya yardımcı etkisiyle de adından söz ettiriyor. Ara öğünler için hazırlanan kek, kurabiye, pasta, börek gibi hamur işlerinde hem lezzeti hem de kıvam sağlayıcı özelliği ile ön plana çıkan süt ile, kendiniz ve aileniz için sağlıklı ve lezzetli öğünler hazırlayabilrsiniz.

1 litrelik hijyenik şişelerde satışa sunulan ürünü satın almak için hemen sepetinize ekleyebilir, lezzetli ve sağlıklı bir beslenme programına adımınızı atabilirsiniz.

Ürün Kodu: 45823

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız