Sütaş Piknik Kaşar Peyniri 500 g #30096989 | CarrefourSA
Marka: SÜTAS

Sütaş Piknik Kaşar Peyniri 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Sütaş Piknik Kaşar Peyniri 500 g

Katkı maddesi kullanılmadan doğal yollardan üretilen Sütaş Piknik Kaşar Peyniri 500 G, mutfaklarınızda zengin ve hafif tatlar yaratmanıza yardımcı oluyor. Özellikle kahvaltı sofralarına çeşitlilik katan kaşar peynirini, siz de çocuklarınızın, kendinizin ve diğer aile bireylerinizin beslenmesi için güvenle tercih edebilirsiniz.

CarrefourSA reyonlarının kaşar bölümünde yer alan 500 gram ağırlığındaki ürün, kolay açılabilen ince ambalajı sayesinde pratik olmanıza avantaj sağlıyor. Protein, fosfor ve özellikle kalsiyum açısından zengin olan peynir, aynı zamanda her mevsim taze süt kokusuyla sofralarınızı tatlandırıyor. Son kullanma tarihine kadar tazeliğini koruyan ürünü, açıldıktan sonra da aynı tazelikte kalması için buzdolabı poşetinde saklayabilirsiniz.

Kaşar peyniri, sade tüketilmesinin yanı sıra kahvalarınızın tost, omlet ve patates kızartması gibi alternatiflere de oldukça uyumlu tatlar katar. Siz de özellikle tüm ailenin bir araya geldiği hafta sonu kahvaltılarında Sütaş kaşar peyniri ile kendi damak zevkinize uygun birbirinden farklı seçenekler hazırlayarak masalarınızı donatabilirsiniz. Dilerseniz çocuklarınızın ekmek arası ve soğuk sandviç atıştırmalıklarında değerlendirebilirsiniz. Damak tadınıza uygun birçok gıda alternatifinde iyi bir seçim olan kaşar peynirini hemen sepetinize ekleyerek kolaylıkla satın alabilir, enfes lezzetler yaratarak becerinizi konuşturabilirsiniz.

Ürün Kodu: 4629

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız