Sütaş Yağlı Süt 500 ml #30097012 | CarrefourSA
Marka: SÜTAS

Sütaş Yağlı Süt 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Sütaş Yağlı Süt 500 ml

CarrefourSA süt reyonlarında bulabileceğiniz Sütaş Yağlı Süt 500 ml, sağlıklı ve %100 doğal olmasıyla öne çıkıyor. Uzun raf ömrü sayesinde saklama ve kullanım açısından büyük kolaylık sağlıyor.

Süt, sağlıklı bir yaşam ve dengeli beslenme için yaşamımızın en önemli besinlerinden biridir. Sütaş Yağlı Süt 500 ml, geçirildiği özel işlem ile mikroorganizmalardan arındırılıyor. Ardından ısı, ışık, nem ve hava gibi dış etkenlerin süte ulaşmasını engelleyen 7 katmandan oluşan özel ambalajlarla el değmeden paketlenerek ilk günkü doğallığı ve lezzetiyle damak zevkinize sunuluyor. Böylece ambalaj açılmadığı takdirde raf ömrü boyunca, oda sıcaklığında tazeliğini koruyor.

Süt, kemik gelişiminin temel taşı olan kalsiyumun ana kaynağıdır. Sütaş Yağlı Süt 500 ml, hiçbir katkı maddesi ilave edilmeden üretiliyor. Herhangi bir ısıl işlem gerektirmeksizin ambalajı açıldığı anda hemen tüketilmeye hazır halde sunuluyor.

Günün her anında güvenle tüketebilmeniz için 1000 ml, 500 ml ve 200 ml'lik ambalajlarda bulabileceğiniz, besin değerleri bakımından da zengin, %3 yağ oranına sahip, sağlıklı ve lezzetli Sütaş Tam Yağlı Sütü denemek için, hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız