Tada Dürüm Çiğ Köfte 180 G #30254201 | CarrefourSA
Marka: TADA

Tada Dürüm Çiğ Köfte 180 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
42,50 TL

adet
Tada Dürüm Çiğ Köfte 180 g

Çiğ köfte dürüme karşı koyamayanlardan mısınız? Öyleyse siz de Tada Etsiz Çiğ Köfte Dürüm'ü tercih ederek lezzetin doruklarına kolayca ulaşabilirsiniz. Yumuşacık dürümü taptaze sebzeler ve tadına doyum olmayan etsiz çiğ köfte ile buluşturan Tada Etsiz Çiğ Köfte Dürüm, kalitesiyle fark yaratmaya devam ediyor.

Lezzetiyle gönülleri fetheden 180 gram Tada Etsiz Çiğ Köfte Dürüm ile açlığınızı bastırabilirsiniz. Atıştırmalık ya da ara öğün olarak tüketebileceğiniz Tada Etsiz Çiğ Köfte Dürüm'ü ana öğün olarak da tercih edebilirsiniz. Siz de etsiz çiğ köfte dürümün dayanılmaz lezzetini tatmak ve bu esnada açlığınızı bastırmak için Tada Etsiz Çiğ Köfte Dürüm'ü tercih edin! Lezzet, kalite ve şık sunumun uyumunu bir araya getiren Tada Etsiz Çiğ Köfte Dürüm'ü sepetinize ekleyerek etsiz çiğ köfte dürümün hazzını iliklerinize kadar hissedebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Çiğ Köfte: Esmer buğday, içme suyu, ketçap[içme suyu, domates salçası, şeker, sirke(beyaz sirke), modifiye mısır nişastası, tuz, aroma verici (ketçap)], bitkisel sıvıyağ(ayçiçek), çiğ köfte baharatı, nar ekşisi, isot. Lavaş(buğday unu, içme suyu, tuz). Acı Çiğ Köfte Sosu: İçme suyu,domates salçası, şeker, nar ekşili sos(glikoz şurubu, nar suyu(%10), asitlik düzenleyici(sitrik asit), renklendirici(amonyum sülfit karamel),koruyucu(potasyum sorbat)], modifiye mısır nişastası, tuz, isot, kıvam arttırıcı(ksantan gam), koruyucular(potasyum sorbat, sodyum benzoat), renklendirici(amonyum sülfit karamel), kimyon, aroma verici(acı biber).

Alerjen Bileşenler
Gluten, kereviz ve sülfit içerir. İz miktarda ceviz ve yer fıstığı içerebilir.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
(+4)'C de buzdolabı koşullarında muhafaza ediniz. Direkt güneş ışığından koruyunuz. Şişmiş, sızıntılı ve hasar görmüş ürünleri tüketmeyiniz.

Kullanım Talimatı
Çiğköfte dürümün beraberindeki acı sos ile tüketilmesi tavsiye edilir.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
UNIFO GIDA VE SAVUNMA SANAYİ TİCARET A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-41-K-000090

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 263
Enerji (kj) 1104
Yağ (g) 8.2
Doymuş Yağ(g) 1
Karbonhidrat (g) 39.4
Şekerler (g) 9.9
Lif(g) 3.1
Protein (g) 6.4
Tuz(g) 2.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız