Tadım Ayçekirdek 400 g #30099594 | CarrefourSA
Marka: TADIM

Tadım Ayçekirdek 400 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Tadım Ayçekirdek 400 g

Çekirdekler reyonunda bulunan Tadım Ayçekirdek 400 g zengin besin değeri ve sağlığa yararları ile ön plana çıkıyor. En çok tüketilen çerezlerden biri olan ay çekirdeği içerdiği fosfor, çinko gibi mineraller ve B6, E vitaminleri sayesinde kemiklerin gelişimine, bağışıklık sisteminin güçlenmesine, dokuların yenilenmesine yardımcı oluyor. 100 gramında 512 kcal enerji içeren ürün lifli yapısı sayesinde sindirim sisteminin düzenli çalışmasına katkıda bulunuyor.

Gündöndü, çiğdem, çıtçıt, günçiçeği gibi farklı yöresel isimlere sahip ürün taşıması ve kullanımı kolay ambalajında sizlere sunuluyor. Uzun şekli ve lezzetli tadı ile fark yaratan Japon çekirdeğini aileniz ve dostlarınız ile beraber evde, parkta, sinemada, piknikte, spor karşılaşmasında ve daha birçok yerde tüketebilirsiniz. Yanına çay ya da soğuk içecek ekleyerek ay çekirdeğini bitmesini istemeyeceğiniz bir tutkuya dönüştürebilirsiniz. Ürünü tek başına tüketebileceğiniz gibi uyumlu tadı sayesinde diğer çerezler ile de karıştırabilirsiniz. Paketi sayesinde havadaki mikroplardan ve sıcaktan korunan ürünün taze kalabilmesi için ısı, nem, hava ve ışık alan ortamlardan uzak muhafaza edilmesi gerekiyor.

Muhabbetin tadına doyulmaz lezzeti ay çekirdeğini sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız