Tadım Kokteyl 75 g #30054274 | CarrefourSA
Marka: TADIM

Tadım Kokteyl 75 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Tadım Kokteyl 75 Gr

Çerez, çikolata ve bisküvi reyonu içerisinde yer alan kuruyemişler hem özel günlerinizde, hem de günlük hayatınızda sizlere eşsiz bir lezzet sunmaya devam ediyor. Bu konuda lezzeti ve profesyonelliği ile bilinen Tadım, Kokteyl ürünü ile birbirinden ayıramadığınız lezzetleri size tek bir paket halinde sunuyor. Bu sayede tek tek paketler halinde ürünleri almak yerine, tek bir Tadım Kokteyl 75 gr ile tüm kuruyemişlerin lezzetine varabiliyorsunuz. Ürün en fazla beğenilen ve talep gören ürünler arasında yer almaktadır. İçerisinde yer alan kuruyemişler en taze şekilde size sunulur. Tadı damağınızda kalacak olan fındık, leblebi, Antep fıstığı, kabak çekirdeği, tuzlu fıstık ve beyaz leblebi ile çay keyfinize keyif katabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında ürüne en uygun fiyatlar dâhilinde ulaşabilirsiniz.

Tadım Kokteyl 75 gr, Kokteyl/Karışık Çerez reyonunda sizlere tek tık uzaklıktadır. Ürünü sepetinize ekleyebilir ve bu eşsiz kuruyemişin en kısa sürede adresinize bizler tarafından gönderilmesini sağlayabilirsiniz. Ödemenizi online olarak yapabileceğiniz gibi, kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme seçeneğini de kullanabilirsiniz. Ürün gramı 75 gr olup, küçük boydur.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız