Tahsildaroğlu Tereyağ 250 G #30094952 | CarrefourSA

Tahsildaroğlu Tereyağ 250 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
139,90 TL

adet
"Tahsildaroğlu Yayık Tereyağ 250 g

Tahsildaroğlu Yayık Tereyağ 250 g, CarrefourSA’nın Tereyağ bölümünde sizlere sunuluyor. Geleneksel lezzeti sofralara taşıyan ürün; kolay sürülen kıvamı, açık sarı rengi ve hafif tuzlu yapısı ile çok yönlü bir kullanım sunuyor.

Kokusu ve lezzeti ile sıcak yemeklerin vazgeçilmezi olan ürün, kızartmalardan tostlara kadar birçok tarifte kullanılıyor. Doğal ve klasik tadı sayesinde özellikle et yemeklerine yakışan ürünü, pilavlara da ekleyebilir ya da eriterek çorba, makarna ve mantı gibi yemeklerin üzerine sos yapabilirsiniz. Yumuşak kıvamı ile fırından çıkmış sıcak ekmeklerin ya da diğer hamur işlerinin üzerine koyarak eritebilir, kokusu ile iştah açıcı sunumlar oluşturabilirsiniz. Kolay yanan bir yapıya sahip olduğu için kızartmalarda sıvı yağ ile karıştırılarak kullanılması tavsiye edilen ürün ile deniz mahsullerinden hamur işlerine kadar her türlü besini kızartabilirsiniz. Kahvaltı sofralarında ise peynir ve reçel ile yiyebilir; özellikle çeşitli yumurta tariflerinde kullanarak masalarınıza şık sunumlar katabilirsiniz.

Kolay ve hijyenik bir kullanım sunan ambalajda satılan ürünü hava almayacak şekilde buzdolabında saklamanız tavsiye edilir. Türk yöresel yemeklerinin değişmez lezzetini hemen sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.

"
İçindekiler Bilgisi
Pastörize İnek Sütü Kreması, Tereyağ Kültürü

Alerjen Bileşenler
İnek Sütü

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
0-4 °C Muhafaza Ediniz

Diğer Uyarılar
%85 Süt Yağı İçerir.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Kerim Tahsildaroğlu Gıda.San.Ve Tic

İşletme Kayıt No
TR 17-0028

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 766
Enerji (kj) 3152
Yağ (g) 85
Karbonhidrat (g) 0.1
Protein (g) 0.4
Kalsıyum (mg) 9.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız