Tariş Riviera Zeytinyağı 1 Litre #30097693 | CarrefourSA
Marka: TARIS

Tariş Riviera Zeytinyağı 1 Litre

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
346,00 TL

adet
TARİŞ RİVİERA ZEYTİNYAĞI 1 LT

Tariş Riviera Zeytinyağı 1 Lt natürel zeytinyağı ile rafine zeytinyağı karışımından elde edilmiştir. Sofralarınızda ve yemeklerinizde kullanabileceğiniz ideal seviyede yağ asidine sahiptir. Tariş markasının yüz yıla yakın süredir sahip olduğu tecrübesi ile üretilmiş ve rafine edilmiştir. Ege yöresinin lezzetli zeytinlerinden üretilmiştir. CarrefourSA gıda ve yemek malzemeleri reyonunda bulabileceğiniz ve sağlıklı bir şekilde kullanabileceğiniz bir üründür.

Tariş Riviera Zeytinyağı 1 Lt özel rengi ve farklı aroması ile diğer zeytinyağı çeşitlerine göre daha hafiftir. Açık bir renge sahip olan ürün hem sıcak hem de soğuk yemekler ile kullanılabilir. Kızartma yemeklerinde de kullanılabilen zeytinyağı ile yapılan yemeklerin daha hafif olduğunu göreceksiniz. Bir litrelik teneke kutusu ile uzun süre tazeliğini koruyabilir. Lezzetinden ve kokusundan hiçbir şey kaybetmez. Tariş markası olarak gerekli analiz ve testler yapılarak sağlıklı bir şekilde sizlere sunulmaktadır. Doğal zeytinyağı olması nedeni ile soğukta ve buzdolabı ortamında donabilir. Oda sıcaklığında tekrar çözünerek kullanılabilir. Lezzetli yemekler yapmak için Tariş kalitesi ile özel olarak hazırlanan zeytinyağı sizlere sağlık sunmaktadır.

İçindekiler Bilgisi
Riviera Zeytinyağı

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Tariş Zeytin,Zeytinyağı Ve Yan Ürün.San.İç Ve Dış.

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000907

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 900
Enerji (kj) 3700
Yağ (g) 100
Doymuş Yağ(g) 15.5
Tekli Doymamış Yağ(g) 74
Çoklu Doymamış Yağ(g) 10.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız