Tat Enginar 610 G #30080839 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Enginar 610 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
115,90 TL

Tat Enginar 610 Gr

Konserveler reyonu içerisinde bulunan Tat Enginar 610 Gr lezzetli enginarların toplanarak, uygun koşullar altında konserve edilmesi ile üretilen ürünlerden biridir. Lezzeti ile sizleri büyüleyecek ve konserve yapısı ile de uzun süre kullanım sunacak bu ürünü konserveler reyonu içerisinde bulabilirsiniz. Tat markası konserve konusunda etkinliğini ve profesyonelliğini kanıtlamış bir marka olduğundan bu ürününü de en uygun koşullar dâhilinde, en lezzetli olacak şekilde hazırlamıştır. Cam kavanozun içerisinde size sunulan bu ürün kaliteli bir alanda muhafaza edilir. İnsan sağlığı için oldukça yararlı ve protein deposu olan enginar, en lezzetli ve en taze hali ile konserveye dâhil edilmiştir. Bu ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilir ve sepetinize ekleyebilirsiniz.

Tat Enginar 610 Gr ürününü konserveler reyonu içerisinde, diğer sebze konserveleri arasında rahatlıkla bulabilirsiniz. Uygun saklama koşulları içerisinde size sunulan bu ürünü tek tık ile bulunduğu reyondan sepete ekleyebilir ve alışverişinize devam edebilirsiniz. Alışverişinizi sonlandıracağınız zaman dilediğiniz ödeme yöntemini tercih edebilirsiniz. Dilerseniz online dilerseniz de kapıda kredi kartı ile alışverişinizi güvenli yollar ile bitirebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız