Tat Mantar Konserve 340 G #30096876 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Mantar Konserve 340 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
69,90 TL 52,43 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
30096876 - Tat Mantar Konserve 340 g

Kolay açılır ve kolay dökülebilir konservesiyle, en güzel yemeklerin olmazsa olmazı Tat Mantar Konservesi, 340 gramlık kavanozuyla şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar gönderiyor.

Kaliteli cam kavanozlarda satışa sunulan Tat Mantar Konservesi, diğer sebzeler karıştırılmadan sadece mantardan oluşur. Sırasıyla boylama, kaynatma ve kutulama işlemlerinden geçen Tat Mantar Konservesi, sterilizasyon işlemine tabi tutularak etiketlenir ve piyasaya sunulur. Konserve haline getirilmeden önce paslanmaz çelik kazanlarda iyice yıkanarak, üzerindeki örtü toprağı kalıntıları giderilen mantarlar, yine paslanmaz çelik kazanlarda kaynatıldığından gönül rahatlığıyla tüketilebilir. En lezzetli konservelerin sahibi olan Tat markası, Mantar Konservesi seçeneğiyle de bir günde bitirdiğiniz diğer kavanozlara eşlik edecek ve annenizin yaptıkları konservelerle boy ölçüşecek.

CarrefourSA’nın Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonlarının Diğer Sebze Konserveleri bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, tüketicisine değer katan, bağlılık yaratan ürün ve hizmetler sunan Tat markasına aittir. Bu ürünlerden birisi olan Mantar Konservesi’ni sepetinize ekleyebilir ve kalitesini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız