Tat Fasülye Pilaki 400 Gr #30079146 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Fasülye Pilaki 400 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
49,90 TL

adet
Tat Fasulye Pilaki 400 gr

Gıda ve yemek malzemeleri arasında hazır gıdalar da büyük bir yer kaplamaktadır. Hazır gıdalar zamanı kıymetli olanlar için son derece önemli seçeneklerdir. Tat fasulye pilaki 400 gr konserve ürün de hazır bir pilaki çeşididir. Konserve ürünler konusunda yılların tecrübesine sahip Tat markasına ait konserve yemekleri tercih ederek zamanınızı daha kontrollü kullanabilirsiniz. Pilaki sevenler için hiç uğraştırmadan sofralarınızda yerini almaktadır. Ürünü satın aldığınızda sadece açıp doğrudan kullanmaya başlayabilirsiniz. Bütün pilaki malzemeleri hazır olarak sofralarınıza gelmektedir. Fasulye pilaki seviyor ama buna ayıracak vakit bulamıyorsanız Tat markasının hazır pilakilerini deneyebilirsiniz. Kullanılan malzemeler son derece kalitelidir. Aradığınız Tat ürünleri CarrefourSA reyonlarında sizleri bekliyor.

Tat fasulye pilaki 400 gr çorbalar ve hazır yemekler reyonunda yer almaktadır. Buradan markanın tüm hazır yemeklerine ve pilaki çeşitlerine kolayca ulaşabilirsiniz. Yemek yapmaktan hoşlanmayanlar için tüm hazır yemekler bu reyonda yerini almıştır. Acil ihtiyaçlarınızda konserve pilakileri değerlendirebilirsiniz. Yoğun dönemlerinizde pratik ambalajlı pilaki konserveleri satın alarak zamanınızı daha etkili kullanabilirsiniz. Ürünü mağazamızdaki önerilen reyonlardan temin edebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Fasulye( %49), su, domates( %8,95), ayçieçek yağı, patates( %5,7), havuç( %5,7), yeşil biber( %5,7), soğan, domates salçası, tuz, biber salçası, buğday unu,sarımsak, şeker, baharat.

Alerjen Bileşenler
Gluten içeren tahıllar ve bunların ürünleri.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde saklayınız. Güneş ışığından koruyunuz. Sızıntılı kavanozları almayınız. Servise hazırdır. Kapağı açıldıktan sonra buzdolabında saklanması ve 2 gün içinde tüketilmesi tavsiye edilir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DÜZEY TÜK.MAL.SAN. PAZ.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-16-K-000470

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 101
Enerji (kj) 422
Yağ (g) 6
Doymuş Yağ(g) 0.3
Karbonhidrat (g) 9
Şekerler (g) 1.8
Protein (g) 3.3
Tuz(g) 1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız