Taze Fesleğen #30048125 | CarrefourSA

Taze Fesleğen

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
39,90 TL

adet
"

Yemeklere lezzet katarken, insan sağlığına da olumlu etki eden fesleğen, tüm tazeliği ve yeşilliğiyle CarrefourSA reyonlarında hizmetinize sunuluyor...

Taze fesleğen, hoş kokusuyla aroma arttırıcı olmasının yanında genel sağlık sorunları ve birçok hastalıkla baş etmede yardımcı bir bitkidir. Anti-inflamatuar, antibakteriyel ve anti-stres özellikleri vardır. Sindirimi kolaylaştırmaya ve mideyi yatıştırmaya yardımcı olur. Kalp sağlığınızı korumaya ve ödemlerden kurtulmanıza yardımcı olmasının da yanı sıra stresle de savaşır. Öksürükten kurtulmak için de tüketebileceğiniz fesleğen, bedeninizi güçlendiren bir tonik etkisi de yapar. Ayrıca sigarayı bırakmaya yardımcı etkiye sahiptir.

Aromatik bir bitki olan fesleğen, koku ve çeşni vermesi için yemeklere son anda katılır. Sadece pişen yemeklere değil, çiğ tüketilenlere de mükemmel bir koku ve tat verir. Akdeniz mutfağında bol bol tüketilen bu şifalı bitki salatalarda baharat olarak da kullanılabilir. Fesleğenin özellikle tazesi yararlıdır. Otlar- maydanoz, dereotu reyonunda sizlere sunulan fesleğenin yaprakları taze, parlak ve yeşildir.

Doğru bir fesleğen seçimi yapmış olmak ve fesleğenin şifasından faydalanmak için CarrefourSA taze fesleğeni hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

Ürün kodu: 38838

"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız