Tefal Masterchop 4 Bıçaklı Doğrayıcı #30115525 | CarrefourSA
Marka: TEFAL

Tefal Masterchop 4 Bıçaklı Doğrayıcı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
1.399,90 TL

Tefal Masterchop 4 Bıçaklı Doğrayıcı

Özellikle bayanların zamanlarının çoğu mutfakta geçmektedir. Yemek hazırlığı yaparken tek tek sebzeleri doğramak başlı başına bir işken, soğan gibi zor sebzelerin doğranması aşamasında göz yaşlarınıza hakim olamayacaksınız. Kokusu ellerinizde kalacak ve meşakkatli dakikalar geçireceğiniz bu anları daha pratik ve keyifli hale getirmek için, Tefal Masterchop 4 bıçaklı doğrayıcı tasarlandı ve size sunuldu.

Tefal Masterchop 4 bıçaklı doğrayıcı, mükemmel doğrama ve sonuca ulaşabilmeniz için 4 bıçaklı yapıya sahiptir. En zor sebzeleri ince ince doğrayabilecek ve hatta bunun yanı sıra soslarınızı hazırlamanızda en büyük yardımcınız olacaktır.

Mutfakta geçireceğiniz zamanını minimuma indireceğiniz mutfak yardımcısı el aletini Tefal markası güvencesinde uzun yıllar keyifle kullanabileceksiniz. Paslanmaz yapısı, ergonomik yapısı ve şık tasarımı sayesinde kullanmaktan keyif alacaksınız. Geniş haznesi sayesinde, 500 ml’ye kadar katı gıda maddeleri doğrayabilir ve ölçebilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında kendi ürünleri olan Tefal markalı ürünlere kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında beyaz eşya ve elektrikli ev aletleri bölümünde bulunan mini doğrayıcılar, rondo, mikserler reyonunda Tefal marka tava seçeneklerine kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. Belirtilen adet üzerindeki siparişleri Carrefoursa iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

    • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

    Kampanyalar

    • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

    Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


    Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız