Torku Buse Dökme kg #30094322 | CarrefourSA
Marka: TORKU

Torku Buse Dökme kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Özel fındıklı, çikolata kaplamalı ve Torku kalitesiyle doğal olan bu orijinal tat damaklarınızda enfes bir lezzet bırakacak. İçindeki doğal çikolatası, kaliteli ve taze fındıklarıyla Torku Buse dökme fındıklı çikolata CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Fındık bol miktarda yararlı yağlar ve nişasta barındırır. Demir, potasyum, kalsiyum ve magnezyumun yanı sıra çinko bakımından da zengindir. Ayrıca içeriğinde E vitamini ile protein, Omega 3 barındırmaktadır. Ciddi oranda antioksidan deposu olan çikolata içerdiği yüksek orandaki kalsiyum miktarı ile güçlü kemiklere sahip olmanızı sağlar. Çikolata, yendiği andan itibaren endorfin denen mutluluk hormonu salgılanmasını sağlar. Strese karşı güçlü bir toparlayıcı olma özelliğini potasyum yüklü bünyesinde barındıran çikolatanın, florid sayesinde dişleri güçlendirmede rol oynadığı bilinmektedir.

Torku markası, bir üretici kooperatifi olan Konya Şeker’in vizyoner bakış açısının sonucu olarak 2007 yılında ortaya çıktı. Arkasında 900 bin çiftçinin yer aldığı Konya Şeker’in şekerle başlayan çikolata çeşitlerine, bisküviye, lokuma, sert şekerlemeye, helvaya, et ve süt ürünlerine hatta dondurulmuş gıdaya kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesini Torku markası altında üretmeye başlamasının temel iki amacı vardı. Konya Şeker, Torku markasıyla hem üretici ortaklarının refahını artırmayı hem de tüketicilere tohumundan ambalajına her adımını kontrolü altında tuttuğu %100 doğal, güvenli, kaliteli ürünler sunmayı hedefledi.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız