Torku Buse Madlen 260 g #30094168 | CarrefourSA
Marka: TORKU

Torku Buse Madlen 260 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Torku Buse Madlen, Dünya çapında yetiştirilen en iyi kakao çekirdeklerinden gelen benzersiz lezzette bir çikolatadır. Şık ambalajında ağız sulandıran enfes tatlar damağınızda harika bir deneyim yaşatıyor. Torku Buse Madlen CarrefourSA aracılığıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Çok şık bir konsepte sunulduğu için ziyaretine gittiğiniz yakınlarınıza vermek üzere de tercih edebilirsiniz. Zümrüt Sütlü- Bitter Madlen 260 gr. ürününü CarrefourSA Sanal Market'in Çikolata reyonundan satın alabilir, tek tıkla online sipariş verebilir, ödemeyi online olarak ya da kapıda kredi kartı ile gerçekleştirebilir, ürününüzü aynı gün içinde teslim alabilirsiniz.

Torku ile evlerinize ve sofralarınıza geliyoruz. Üreticimizin emeğini tarladan sofranıza getiren Torku tohumunu, gübresini kendisi üreten bir firmadır. Güvenle tüketin diye araya kimseyi sokmadan kendi fabrikalarındaki doğallığı, sağlığı ve kaliteyi her şeyin üzerinde tutarak Anadolu toprağının bereketini ve emeğimizi bizlere ulaştırıyor. Bereketli toprağımızın bizim en kıymetli hazinemiz olduğunu bilen Torku sadece bugünü düşünerek hareket etmiyor, bu hazineyi yarınlara, çocuklarımıza daha da güzelleştirerek bırakmayı amaçlıyor. Bu amaçla hem tohumumuzu hem toprağımızı koruyor.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız