Torku Gofret No: 1 5'li #30138762 | CarrefourSA
Marka: TORKU

Torku Gofret No: 1 5'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Torku Gofret No 1 – 5li X35 Gr

Gıda ve yemek malzemeleri bölümü çeşitli gofret seçeneklerini bulundurmaktadır. Torku Gofret No 1 – 5li X35 Gr ürünü bu reyonda bulabilirsiniz. Yerli bir marka olan Torku gofretler gerçek şekerden üretilmiştir. Bu bakımdan güvenle tüketebileceğiniz çikolata ürünleri içinde yer alır. Hem yerli ekonomiye hem de kendi ev ekonominize destek olmak için Torku gofretlerin 5li seçeneklerini satın alabilirsiniz. Bu lezzetten vazgeçemiyorsanız çikolata kaplı gofretlerin 5li paketlerini satın alarak günün çeşitli saatlerindeki açlık krizlerinizi bastırabilirsiniz. Ara öğünlerde, ana öğünleri beklerken bir adet gofretle enerjinizi yerinde tutabilirsiniz. Tek seferde 5 ürün satın alma seçeneği ile Torku gofretleri ailenizle çay keyfi yaparken de tüketebilirsiniz. Ayrıca iş yerinde daha verimli çalışabilmek için ofisinizde 5li gofretleri bulundurabilirsiniz. Misafirlerinize ikram etmek için de uygun bir fırsat olan çikolatalı gofretleri CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Çerez, çikolata ve bisküvi reyonundan Torku Gofret No 1 – 5li X35 Gr çikolatalı gofretleri satın alabilirsiniz. Çıtır çıtır çikolatalı gofret sevenler için beşli fırsat Torku ürünleri reyonlarımızda satıştadır. Ürüne ulaşmak için yapmanız gereken site üzerinden sepetinize eklemektir.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız