Turmepa Bulaşık Makinesi Jel Deterjanı 750 ml #30078728 | CarrefourSA
Marka: TURMEPA

Turmepa Bulaşık Makinesi Jel Deterjanı 750 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Turmepa Bulaşık Makinesi Jel Deterjanı 750 ml

 

Bulaşık makinesinde kullanabileceğiniz deterjan ürünleri arasında farklı bir kullanım sağlayan Turmepa markası, sıvı bulaşık makinesi deterjanı ile birlikte pratik ve etkili bir çözüm oluşturuyor. Bulaşık makinesinde kullanacağınız tabletler yerine farklı bir ürün olarak tercih edebileceğiniz Turmepa Bulaşık Deterjanı 750 ml ürünü, çevre dostu bir ürün olarak özellikle organik ürünler kullanmaya dikkat gösteren kişiler tarafından tercih edilebilir. Turmepa temizlik ürünlerini CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Temizlik Ürünleri reyonu içerisinde Bulaşık Yıkama Ürünleri arasında bulabileceğiniz Turmepa Bulaşık Deterjanı 750 ml ürünü, bulaşık makinenize zarar vermeden etkili bir temizlik oluşturuyor. İçeriğindeki tamamen organik ve doğal malzemeler sayesinde bulaşıklarınızda hijyenik bir temizlik sağlarken, aynı zamanda parlatıcı bir etki gösterir. Temel amaç olarak bulaşık makinesinin oluşturduğu atık su ve atıkların organik formda olması amacıyla üretilmiş olan bu deterjan, makine tarafından oluşturulan kirli su doğaya gönderilirken, içeriğinde kimyasal barındırmadan çevreyi ve doğayı kirletmiyor. Bu sayede doğal hayata önem veren ve organik ürün kullanmayı tercih eden kişilerin önemli tercihlerinden biri olan bu ürün, hem çevre hem de bulaşıklar için temiz bir etki oluşturuyor.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız