Turmepa Yağ Çözücü 500 Ml #30019372 | CarrefourSA
Marka: TURMEPA

Turmepa Yağ Çözücü 500 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Turmepa  ağır yağ sökücü  doğal ham maddelerden üretilip doğa ve çevre dostu bir üründür. Her türlü yağ lekesi, motor yağı, zift, katran ve boya lekelerini kolay bir şekilde temizlemenizi sağlar. Bitki özlü doğada çözünebilir ham maddelerin bileşimi ile yağlı ve kirli yıkanabilir yüzeylerde hijyen, temizlik ve parlaklık sağlar. Turmepa yağ çözücü 500 ml CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Yağ sökme işlemi yağın ve üzerine tutunmuş olan kirliliğin problem olduğu yüzeyden uzaklaştırılması için gerçekleştirilir. Yağ sökücü ürünler genelde alkali,asidik ve nötral yağ çözücüler olmak üzere gruplandırılabilirler. Kullanılacak yağ sökücü uygulama yapılacak yüzeyin durumuna göre değişkenlik gösterir. Yağ sökücü ürünler daldırma başta olmak üzere silme püskürtme ultrasonik otomat makinaları  vb. fiziksel  etki sağlayan metodlarla uygulanabilirler.

DenizTemiz Derneği, Turkish Marine Environment Protection Association (TURMEPA), merkezi İstanbul'da olan bir sivil toplum kuruluşudur. TURMEPA, 8 Nisan 1994 tarihinde Rahmi Koç'un kurucu başkanlığında Deniz Ticaret Odası ve bir avuç deniz sevdalısıyla birlikte başlatılmış bir sivil toplum hareketidir. Derneğin 1995 yılında yayınladığı Denizleri Koruma Deklarasyonu BM Çevre Programı, IMO, UNEP, The Club of Rome, ICS and IUCN gibi organizasyonların uluslararası platformlarda desteğini almış olup, günümüzde 800’ü aşkın gerçek ve tüzel üyeyi kapsamaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız