Ülker Biskrem Büyük Boy Rulo Bisküvi %50 Fazla 150 Gr #30161740 | CarrefourSA

Ülker Biskrem Büyük Boy Rulo Bisküvi %50 Fazla 150 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
18,50 TL

adet
Ülker Biskrem Büyük Boy Rulo Bisküvi %50 Fazla 150 g

 

İçeceklerin yanında tüketilebilecek bisküviler hem lezzetli bir şekilde içecekleri içmeyi sağlarken hem de misafirlerin yoğun olduğu zamanlarda ikram olarak çok kolay bir şekilde hazırlık yapmaya olanak sağlar. Küçük büyük her yaştan insanın hayır diyemediği bir lezzete sahip olan Biskrem de Biskrem b.boy rulo 150g %50 fazla çeşidi ile birlikte atıştırmalık ürünler arasında kullanılabilecek en ideal ürünlerden biri oluyor. Ülker markasının güvencesini ve benzersiz lezzetini üzerine aktardığı Biskrem Büyük Boy Rulo ürününü CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının gıda ve yemek malzemeleri reyonları arasında çerez, çikolata ve bisküvi bölümündeki bisküviler içinde kolaylıkla bulabileceğiniz Biskrem b.boy rulo 150g %50 fazla tatlı lezzetiyle başkalarına ikram edilebilecek en iyi bisküvilerden olmaktadır. Yumuşak olmayan yapıdaki dış katmanındaki bisküvisi ile birlikte lezzetle tüketilebilecek olan bu ürün benzersiz Ülker çikolatası içeriği ile de çikolataya doymak isteyenler için en ideal ürünlerdendir. Tazeliğini korumalı paketleri içinde muhafaza eden bisküvileri her an paketinden çıkararak en taze haliyle tüketmeye de başlayabilirsiniz. İçeceklerin yanında lezzetli olabilecek atıştırmalıklar için ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız