Ülker Finger Bisküvi 900G #30083284 | CarrefourSA
Marka: ÜLKER

Ülker Finger Bisküvi 900G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Finger Bisküvi 900 Gr

Gıda ve yemek malzemeleri reyonu içerisinden, Çerez, çikolata ve bisküvi reyonunda yer alan ürünler bizleri lezzetleri ile büyülemeyi başarıyorlar. Bu reyon içerisinde bulunan ürünler hem iyi birer atıştırmalık olurken hem de öğün olarak da tüketilebiliyor. Bu reyon içerisinde yer alan mükemmel bisküvi Finger Bisküvi 900 Gr lezzeti ile harika bir atıştırmalık oluyor. Finger markasının üretmiş olduğu bu bisküviyi bir kere denediğinizde size uzun süre vazgeçemeyeceğiniz lezzetini sunacaktır. Hoş ve estetik tasarımı ile kolay bir şekilde tüketilebilen bu bisküvi 900gr’lık boyutu ile içerisine 3 adet ambalajlı bisküvi bulundurur. Siz de öğün aralarında tatlı atıştırmalık yemek isteyenlerdenseniz bu ürünü CarrefourSA reyonlarında ve CarrefourSA internet sitesinde rahatlıkla bulabilirsiniz.

Çay keyiflerinizin yanına en çok yakışan ürünlerden biri olan Finger Bisküvi 900 Gr şimdi daha lezzetli tadı ile sizleri bekliyor. Ürünün içerisinde 3 adet paketli olarak bisküvi bulunmaktadır. Rahat bir şekilde çantada taşınabilen bu ürünü çocuğunuzun beslenme çantasına da koyabilirsiniz. Ürünü tek tık ile bisküviler ve kekler reyonu içerisinden, tatlı bisküviler içinde pötibörler arasından bulabilir ve sepete ekleyebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız