Ülker Hanımeller Poşet Bisküvi 170 g #30095801 | CarrefourSA

Ülker Hanımeller Poşet Bisküvi 170 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Kurabiye, en lezzetli günlük atıştırmalıklar içerisinde bulunurken bu noktada benzer gıda ve yemek malzemeleri içinde bisküviler, özellikle Ülker markası ile daha lezzetli bir seçenek oluşturuyor. Ülker markası tarafından yıllardır değişmeyen bir lezzet ile üretilen Ülker Hanımeller Asorti 180 g ürünü, anne eli değmiş gibi doğal ve ev tipi bir güzellik oluşturuyor. Ülker Hanımeller ürünlerini CarrefourSA reyonlarında her zaman kolayca bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Çerez, Çikolata ve Bisküvi bölümünde Bisküviler ve Kekler kısmı içerisinde bulunan Ülker Hanımeller Asorti 180 g ürünü, paket içerisinde birbirinden farklı rengarenk ve lezzetli kurabiyeler ile birlikte ev tipi bir tüketim için sıklıkla tercih ediliyor. Bu ürün tipi tatlı kurabiye tarifleri içeren farklı lezzetiyle her zaman gevrek olması ve titiz bir şekilde pişirilmesi sayesinde rahatlıkla tüketiliyor. Gün içerisinde ev ortamında, misafirleriniz ile birlikte veya ailenizle birlikte çay, kahve meşrubat ya da bir bardak süt ile birlikte tüketebileceğiniz, ofis ortamında, okulda, iş yerinde, piknikte, yolculukta ve hatta araçta dahi tüketebileceğiniz bu ürün çocuklarınızın da severek yiyeceği bir tercih sunuyor.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız