Ülker Hanımeller Çokodamla Poşet Bisküvi 180 g #30099600 | CarrefourSA

Ülker Hanımeller Çokodamla Poşet Bisküvi 180 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Gıda ve yemek malzemeleri reyonu içerisinde çerez, çikolata ve bisküvi reyonunda yer alan ürünler ideal atıştırmalık ürünlerini sizlere sunmaktadır. Bu ürünlerden biri olan Hanımeller Çokodamla 170 gr geleneksel lezzeti ile sizleri yine büyülemeye hazır. Hanımeller büyük boy olan bu ürünü misafirliğine giderken veya kalabalık misafir ağırlarken tercih edebilirsiniz. Anne eli değmiş gibi lezzetli ürünleri ile karşınıza çıkan bu paketin içerisinde damla çikolatalı bisküviler bulunmaktadır. çokodamla lezzetini seven bu lezzetten vazgeçemeyenler için büyük boy paket olarak üretilen bu ürün CarraefourSA reyonlarında sizleri bekliyor.

Canınızın istediği her an lezzetli ve sağlıklı bir atıştırmalık olan Hanımeller Çokodamla 210gr ofisinizde, okulda, evde dilediğiniz her alanda size lezzetini sunmaktadır. Çay saatlerinin vazgeçilmez atıştırmalığı olan çikolata damlalı kurabiyeler en lezzeti hali ile sizlerle. Bisküviler ve kekler reyonu içerisinde, tatlı bisküviler arasında yer almaktadır. Ürünü tek tık ile bulunduğu reyon içerisinden sepete ekleyebilir ve ardından alışverişinize devam edebilirsiniz. Ödeme işlemlerinizi için size birden fazla alternatif sunulmaktadır. Dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini dilerseniz de güvenli online ödeme seçeceğini tercih edebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız