Ülker Hanımeller Fındıklı Poşet Bisküvi 170 g #30029245 | CarrefourSA

Ülker Hanımeller Fındıklı Poşet Bisküvi 170 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Atıştırmadık ihtiyacı hepimiz için geçerlidir. Ansızın elen açlık krizleri için en pratik çözüm çantanızda, iş yerinizde ki çekmeceniz de ya da evinizde dolapta bulundurabileceğiniz Ülker Hanımeller fındıklı 170 g bisküvisidir.

Anne eli değmiş gibi lezzetli, kıtır kıtır ağızda dağılan yapıda ve Karadeniz’in sarp yamaçlarından gelen lezzetli fındık parçalarıyla dolu Ülker Hanımeller fındıklı 180 g bisküvisi ile damaklarınızı şenlendirebilirsiniz. Sadece çay saatlerinde değil günün her saatinde keyifle ve mutlulukla yiyebileceğiniz Ülker markası güvenilirliği ile üretilen bisküviniz raflarda sizleri bekliyor.

Kolay açılabilen ambalajı sayesinde zahmetsizce en dar zamanlarda bile hızlı aparatifler olarak tüketebilirsiniz. Hem siz hem sevdikleriniz için vazgeçilmez bir lezzet olan fındıklı hanımeller bisküvisi ile keyifli atıştırma saatlerine sahip olabilirsiniz. Koruyucu ve katkı maddesi içermeyen özel formülü sayesinde hem siz hem de sevdikleriniz kolaylıkla tüketebilri.

CarrefourSA mağazalarında kendi ürünleri olan Ülker ürünlerine kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında gıda ve yemek malzemeleri bölümünde bulunan sandviç bisküviler reyonunda Ülker markalı Hanımeller fındıklı bisküvi ve diğer tüm bisküvi seçeneklerine kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız