Ülker Haylayf Bisküvi 4x61,2 g #30082642 | CarrefourSA
Marka: ÜLKER

Ülker Haylayf Bisküvi 4x61,2 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Tatlı bisküviler arasında klasikleşmiş lezzetlerden biri olan ve çay saatlerinin özel misafirlerine ikram edilmek için sunulan daha geç bitsin diye özel olarak 4’ lü pakete konulmuş olan Ülker Haylayf CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

 

İkramlık ürünler kategorisinde çay saatlerinin vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan içerisinde hindistancevizi tatları da barındıran Ülker Haylayf Bisküvi hem çocukların hem de yetişkinlerin severek tükettiği bisküvi çeşitleri arasında yer alıyor. Bu güzel lezzet sadece çay gibi sıcak içeceklerle değil meyve suları, soğuk çay, limonata ve gazoz çeşitleri ile bir arada da tüketilebilir. Ülker Haylayf Bisküvi tatlı bisküvi çeşitleri arasında en çok tercih edilen ve klasikleşen lezzetlerden birisidir. Üzerindeki şeker taneleri sayesinde bisküvinin lezzeti ikiye katlanıyor. Dikdörtgen şeklindeki bu lezzeti günün herhangi bir saatinde tüketebilirsiniz. Ambalaj içerisinde 72 gr bisküvi bulunuyor. Her biri 72 gr olan 4 adetlik paket şeklinde kullanıma sunuluyor.

Haylayf bisküvisinin üreticisi olan Ülker firması, Yıldız Holding’e bağlı olarak, ilk defa 1944’te pötibör bisküvi imalatı ile tanınır. Ülker, ilk fabrikasını ise Fatih’te yer alan Topkapı Takkeci semtine bağlı Sağmacılar Köyü’nde açarak, bisküvi üretim kapasitesini önemli ölçüde arttırır.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız